De Mensen

Rinse de Jong

Rinse de Jong
In 2002 is Rinse de Jong in samenwerking met Velthuysen Belastingadviseurs begonnen als zelfstandige met Administratiekantoor Gooische Poort op het gebied van de administratieve en financiële dienstverlening voor zowel bedrijven als particulieren. Hij is gespecialiseerd in de administratieve en financiële verzorging van de boekhouding van onder andere diverse sportverenigingen. Daarnaast heeft Rinse de Jong een uitgebreide expertise voor het opstellen van belastingaangiften en samenstellen van jaarrekeningen. Voorts heeft hij veel ervaring op het gebied van automatiseringsaspecten van administratieve inrichtingen. Met ingang van 2017 heeft het bedrijf zich volledig gericht op Cloud oplossingen voor administraties (Eaccounting) en aangiften (Nextens).Op 1 januari 2019 zijn administratiekantoor Gooische Poort en Velthuysen Belastingadviseurs samengegaan in de nieuwe onderneming Velthuysen Group, welke Rinse samen vertegenwoordigt met Juliette Velthuysen.

Juliette-Velthuysen

Juliette Velthuysen

Juliette Velthuysen is al jarenlang werkzaam bij Velthuysen Belastingadviseurs als assistent van Administratiekantoor Gooische Poort. Tijdens haar studie Communicatie en Informatie Wetenschappen welke zij in 2010 heeft afgerond, heeft zij op parttime basis veel ervaring opgedaan met de administratieve en financiële aspecten van de boekhouding en het verzorgen van diverse belastingaangiften. Na haar studie heeft Juliette Velthuysen eerst ruim vier jaar gewerkt in een leidinggevende functie in de detailhandel en heeft vanaf 2015 fulltime gewerkt als Administratief en Financieel medewerkster bij Administratiekantoor Gooische Poort. Met ingang van 1 januari 2019 maakt Juliette Velthuysen onderdeel uit van Velthuysen Group welke zij samen vertegenwoordigt met Rinse de Jong.

Laurent Choffat

Laurent Choffat

Laurent Choffat is zijn loopbaan gestart als telefonisch verkoper bij een handelsonderneming in bevestigingsmaterialen, waar Laurent vervolgens manager werd op deze afdeling en later de inkoop en automatisering onder zijn verantwoording kreeg. Daarna gedurende circa 15 jaar heeft Laurent gewerkt als manager inkoop en automatisering bij een productiebedrijf, dit productiebedrijf was toen al klant bij Velthuysen Group om de financiële administratie te laten verzorgen. Binnen dit productiebedrijf is Laurent vervolgens overgestapt naar manager financiële administratie. Sinds 2021 is Laurent na een korte studie voor zichzelf begonnen als ZZP’er en in die hoedanigheid, naast zijn eigen klanten, verbonden aan de Velthuysen Group waar hij Rinse en Juliette ondersteunt met de dagelijkse boekhouding, vooral voor de sportverenigingen.